Detachering | Organisatieadvies | Training | Payrolling

Referenties

Referenties zijn bij ons op aanvraag beschikbaar.

Om een doorsnee te geven van het type projecten dat wij uitvoeren worden hieronder een aantal klanten en projecten genoemd:

Interpolis Pensioenverzekeringen
Voor deze klant voeren wij een aantal opdrachten uit die te maken hebben met de architectuur en realisatie van .Net ontwikkeling. Ook het beheer van systemen wordt door onze specialisten verricht. Tevens zijn we actief bij het vernieuwen van de Tridion CMS websites en applicaties.

Ministerie Van Justitie
Deze veelzijdige en brede organisatie heeft verschillende medewerkers van ons ingehuurd. Server beheer, analyse werkzaamheden, projectondersteuning en communicatie support zijn recent uitgevoerde opdrachten op meerdere locaties.

Rabobank
De Rabobank is een nuchtere klant die van een heldere en doelgerichte aanpak houdt. Onze medewerkers zijn actief op het vlak van programmering, projectsupport en communicatie.

RBS bank
Al vele jaren leveren wij specialisten aan de RBS bank of haar voormalige naam: ABN Amrobank. Deze grote bank heeft unieke processen en ICT uitdagingen. Wij zijn betrokken bij de procesuitvoering in de vorm van het leveren van projectleiders en het uitvoeren van projectsupport. Ook leveren wij financiële mensen.

Universiteit van Utrecht
Bij deze relatie zijn wij betrokken bij de nieuwe organisatie die opgezet is na het nemen van de beslissing om een “outsourcing” gedeeltelijk te staken. Onze specialisten voeren de regie over een afdeling of verlenen migratiesupport bij het opnieuw inrichten van het server en desk top park van meer dan 10.000 werkplekken. Boeiend en dynamisch.

Belastingdienst
Bij de Belastingdienst leveren wij .Net en Java ontwikkelaars, in een jarenlang gegroeide samenwerking is een prettige sfeer opgebouwd waarbij partijen weten wat men aan elkaar heeft en wat het verwachtingspatroon is. Vruchtbaar en doeltreffend!

Anderen. Naast deze relaties kunnen nog een flink aantal klanten genoemd worden. Graag geven wij u een mondelinge toelichting op de door ons uitgevoerde projecten. Voor het opvragen van referenties kunt u zich wenden tot Rein den Hertog, te bereiken op nummer 0348 442123 of mobiel 0654 368985. Mailen kan ook: rein.den.hertog@temployeenet.nl