Detachering | Organisatieadvies | Training | Payrolling

Home

TemployeeNet is een actieve bemiddelaar tussen vraag en aanbod in, met name, de ICT markt. Detachering van tijdelijk personeel is onze core competence. Naast ICT functies vervullen wij ook aanvragen op secretarieel, financieel en andere, meestal aan ICT projectgroepen gerelateerde, functies. Tevens voeren wij Organisatie advies en “intake” training uit, gericht op ICT, marketing en financiën, voor middelgrote en kleinere organisaties. Zie ook “Wat doen wij”.

Vanwege onze jarenlange ervaring kennen wij veel klanten en hebben een zeer uitgebreid netwerk aan contacten. Hierdoor is het ons mogelijk, ook als het in de markt wat minder gaat, toch succesvol zaken te doen en de juiste kandidaten bij opdrachtgevers te plaatsen of op advies werk in te zetten. Wij hanteren scherpe tarieven (lage marges voor ons als bureau) zodat de klant meerwaarde ervaart van een “klein” bureau. Snel en doelmatig handelen, dat is de basis van ons succes.

Succes heb je nooit alleen, daarom nodigen wij Free lance specialisten van harte uit om zich in te schrijven in onze bemiddelingsdatabase. Dit verzekert je ervan dat je benaderd wordt als er een interessante vacature is die past op jouw profiel. Uiteraard kun je zelf de status aangeven van je beschikbaarheid. Je wordt dan niet onnodig lastig gevallen.